Bitcoins kopen met Bancontact

Voor Belgen is bitcoins kopen met Bancontact niet alleen de goedkoopste maar ook de snelste manier om bitcoins te kopen. Op Bitcoin Kopen voor Beginners gaan we je uitleggen waar en hoe je Bitcoin kunt kopen met Bancontact als betaalmethode.

Waar kan ik bitcoins kopen met Bancontact?

In België kun je online bitcoins kopen met Bancontact bij verschillende Bitcoin aanbieders. Deze online aanbieders zijn Bitcoin brokers en Bitcoin Exchanges. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt met Bitcoin brokers en exchanges die geschikt zijn voor beginners. Je kunt er makkelijk Bitcoin en honderden andere cryptocurrency kopen met Bancontact. Meld je bij meerdere crypto aanbieders aan.

Bitcoins kopen met Bancontact Aanbieders

#Bitcoin AanbiederBitcoins kopen met:
1BitvavoBancontact en SEPA Banktransfer
2LiteBitCreditcard, Bancontact en SEPA Banktransfer
3Bitcoin MeesterBancontact en SEPA Banktransfer
4CoinmerceBancontact en SEPA Banktransfer
5*BinanceCreditcard en SEPA Banktransfer
Bitcoins kopen met Bancontact Aanbieders

*Indirect bitcoins kopen met Bancontact

Bij Binance kun je op dit moment niet direct bitcoins kopen met Bancontact. Het is wel mogelijk cryptocurrency naar Binance te versturen en deze dan te verkopen voor Bitcoin. Binance staat in de lijst, omdat deze aanbieder de grootste is wereldwijd. Niet alleen qua handelsvolume maar ook als het gaat om het aanbod van verschillende cryptocurrency.

Hoe kan ik bitcoins kopen met Bancontact?

In een paar eenvoudige stappen kun je vandaag nog bitcoins kopen met Bancontact als betaalmethode. Lees hier hoe je dat kunt doen. De stappen zijn vrijwel bij alle Bitcoin aanbieders het zelfde en je kunt de stappen ook gebruiken voor het kopen van andere cryptocurrency.

Zo koop je bitcoins met Bancontact:

  1. Meld je aan bij een Bitcoin aanbieder.
  2. Verifieer je gegevens.
  3. Stort euro’s in je account via Bancontact.
  4. Koop je bitcoins.

Voor meer informatie kun je onder andere naar Bitcoins kopen België of naar Crypto kopen België. Daar vind je nog meer informatie over het kopen en verkopen van bitcoins en andere cryptocurrency.